Dia Internacional del Voluntariat / Entrega de premis Dipta Emprèn

ASCASUD participa al dia Internacional del Voluntariat i a l'entrega de premis Dipta Emprèn

El passat dia 2 de desembre amb motiu del dia Internacional del Voluntariat, ASCASUD va ser convidat per la Federació Catalana de Voluntariat Social voluntaris.cat.

L’acte es va fer al Teatret del Pòsit, que pertany a l’Autoritat Portuària de Tarragona. Un acte emotiu sota el lema “l’ADN que ens uneix” on es va agrair la tasca de les entitats i dels voluntaris, a l’hora que es va reconèixer que sense l’activitat de voluntariat la situació durant i post pandèmia seria molt pitjor.

Agraïm a voluntaris.cat la invitació a l’acte.

El mateix dia 2 de desembre, ASCASUD va participar a l’entrega de premis anuals Dipta Emprèn, de la Diputació de Tarragona.

Com és tradicional des de fa anys, ASCASUD participa al jurat dels premis, on enguany s’han presentat més de 50 projectes d’emprenedoria.
Jesús Loma-Ossorio, VP de l’ASCASUD, va ser elogiat pels altres membres del jurat per la preparació i preguntes als participants sobre les seves idees de negoci, algunes de les quals ja estan en fase de comercialització.

Donem l’enhorabona a tots els emprenedors participants per la seva valentia de tirar endavant projectes innovadors i que tenen un impacte clar en la societat, i en particular als guanyadors de l’actual edició.