Inauguració d’Econatura Lídia

El projecte de Lídia Vàzquez de productes ecològics d'higiene i neteja, ha estat assessorat per ASCASUD

 

Lídia Vázquez Gallissà, emprenedora veïna de Cambrils, amb el recolzament de la seva parella Rubén Tarabilla, ha inaugurat Econatura Lidia, botiga de venda a granel de productes ecològics de neteja de la llar i la higiene personal, situada en la zona comercial del centre de Cambrils.

A Econatura Lídia, els clients hi trobaran productes 100% ecològics i naturals d’higiene de la llar, personal, cosmètica natural amb productes biodegradables, vegans, sense tòxics ni residus.

Lídia vol donar un servei de proximitat als clients de Cambrils i voltants i que puguin anar a una botiga i cobrir una demanda creixent d’aquesta mena de productes.

A la tardor de l’any passat, un cop van tenir clar que volien emprendre, per tal d’assessorar-se i rebre formació, Lídia i Rubén van acudir als serveis d’Emprenedoria de l’Ajuntament de Cambrils de La Torre del Llimó. Allí han rebut formació sobre les primeres etapes per emprendre, passant per conèixer qui és el client, eines per captar-los, fiscalitat, marca personal, màrqueting y anàlisi de viabilitat entre d’altres.

Tomás Berasategui i Luis Esteras, sèniors voluntaris d’ASCASUD, associació de mentoria empresarial que col·labora amb l’Ajuntament de Cambrils, han assessorat aquest projecte, aportant-li idees, consells i orientant en l’estratègia, posicionament comercial i viabilitat del negoci, així com en aconseguir finançament per a dur a terme la seva empresa.

Mes endavant i si tot va com espera, té la intenció de fer també venta online i a domicili.

Des d’ASCASUD desitgem Lídia i Rubén molts èxits en aquesta aventura!