ASCASUD assessora el comerç local – Gofloral

Gofloral, empresa de disseny amb flors, creix amb l'orientació d'ASCASUD

Diana Garcia va iniciar poc abans del 2020 Gofloral a Tarragona, el seu projecte empresarial d’estilisme floral orientat al món dels esdeveniments, la creativitat i l’interiorisme amb un important component innovador.

El 2020, en ple confinament, Gofloral estava en un moment d’inflexió. En paraules de Diana “havia de prendre la decisió de créixer o mantenir-me com estava llavors i en qualsevol dels casos, aclarir quins serien els següents passos a donar de manera estructurada i intel·ligent“.

Com passa amb bastants autònoms, els coneixements empresarials i de gestió econòmica no eren el fort de Diana. Necessitava ajuda per ordenar els conceptes, entendre el funcionament de la seva empresa i ser capaç de detectar y resoldre les problemàtiques que se li anaven presentant.

Al principi va buscar una empresa de gestoria que l’acompanyés en aquest procés però no va poder trobar-ne cap que la pogués ajudar com ella volia. Segons diu Diana “vaig adreçar-me a Tarragona Impulsa per si coneixíen alguna empresa o persona autònoma que oferís aquest servei i em van indicar els serveis de mentoria empresarial que ofereix ASCASUD“.

Immediatament, van posar-se en contacte amb mi Jesús Loma-Ossorio i Lluís Homdedéu, Sèniors d’ASCASUD; els hi vaig explicar breument les meves necessitats i ells van preparar un programa de formació de gestió empresarial i assessorament per la meva empresa, i em van orientar durant tot el procés. Ens reuníem presencialment però majoritàriament realitzàvem videotrucades. Paral·lelament compartíem tota mena d’informació“.  L’assessoria i formació van durar nou mesos.

Diana ha incorporat la informació i eines rebudes a la seva forma de treball. Quan detecta un problema o necessita prendre una decisió, recorda els consells per resoldre’l. “Fins i tot seguim en contacte per quan vull o necessito un suport puntual. Em van ajudar a crear les bases i fonaments del meu negoci i sentir-me més segura. Estic molt agraïda.

Actualment GoFloral ha crescut incorporant especialistes per complir amb professionalitat i creativitat els encàrrecs dels seus clients.  La seva activitat s’ha estès a l’àmbit espanyol i té per davant un brillant futur.

Des d’ASCASUD desitgem molts èxits a Diana i Gofloral i que continuï amb el seu creixement.

ASCASUD fa mentoria a emprenedors i petites empreses en col·laboració amb varies entitats, com Tarragona Impulsa