Cambrils Emprèn: Formació Business model canvas i Lean Startup; com pensar com un emprenedor

ASCASUD i Cambrils Emprèn fan formació sobre com desenvolupar una idea de negoci

 
 
A través d’aquest curs es pretén aprendre a desenvolupar models de negoci utititzant el procés de Lean Startup i el Business Model Canvas (Canvas de Model de Negoci). En el contingut d’aquest curs s’inclou la formulació i validació d’hipotesis, el MVP (Producte Mínim Vialble) i perseveració/pivotatge.
 

DATA: 22 de març de 2022
HORARI: De 9.30h. a 13.30h.
DURADA: 4 hores
AFORAMENT MÀXIM: 15 persones

OBJECTIUS

1. Aprendre a desenvolupar models de negoci utilitzant el mètode “Canvas” que es puguin aplicar a la nostra idea de negoci.
2. Desenvolupar d’una forma molt senzilla, visual i intuïtiva els conceptes més rellevants del nostre projecte, alhora que en detectem les fortaleses i debilitats.

PROGRAMA

1. Model de negoci. Què és?
2. Model Canvas. Què és? Per a què serveix?
3. Funcionament del model. Categories:
– Qui és el nostre client i quines són les seves necessitats: segments client, relació amb els clients i canals de distribució.
– Quina és l’oferta o proposta de valor de la nostra empresa en concepte de productes, serveis, solucions i experiències.
– Com es genera la proposta de valor per al nostre client: amb quines activitats, recursos i capacitats: recursos clau, socis clau i activitat clau.
– Quina és la lògica financera per a la generació de valor: flux d’ingressos i costos estructurals.

A partir d’aquestes categories, podem fer una representació simplificada de la lògica estratègica de la nostra empresa i de la manera de com diferenciar-nos a través de la priorització d’un o més elements que conformen el model de negoci.

4. Cas pràctic

DESTINATARIS

– Persones emprenedores que tinguin una idea de negoci i hagin rebut assessorament per part d’una entitat de la xarxa de creació d’empreses Catalunya Emprèn.

– Persones emprenedores que es trobin immerses en el projecte de creació de la seva empresa.

– Autònoms, micropimes i petits empresaris.

TALLER GRATUÏT

INSCRIPCIONS

Ompliu el formulari que trobareu en el següent enllaç. Al camp “consulta”, cal indicar “Business Model Canvas”.

Data màxima per formalitzar la inscripció: 21 de març de 2022