ASCASUD col·labora amb l’Institut Vidal i Barraquer

ASCASUD fa una masterclass d'anàlisi de viabilitat econòmica de projectes empresarials

Sílvia Baró, que juntament amb Raquel Sanchez, Ernest Pallas i Maria Solé conformen el claustre de professors del mòdul superior de FP de màrqueting de l’Institut Vidal i Barraquer de Tarragona, es va apropar a ASCASUD per veure la possibilitat de que la nostra entitat pogués fer una xerrada de com fer el pla de viabilitat econòmica d’un projecte empresarial.

Els i les alumnes del darrer curs del mòdul de màrqueting han de preparar un pla d’empresa com a projecte de final de cicle formatiu, i dins d’aquell, el pla de viabilitat n’és una part important.

Com no podia ser d’altra manera, ASCASUD hem ofert el nostre mòdul d’anàlisi de viabilitat econòmica que hem adaptat pel cas, així com la nostra eina d’avaluació, que usem per a projectes reals i que ha estat reconeguda per diferents entitats de finançament.

Repartit en dues sessions, Luis Quismondo, assessor sènior d’ASCASUD, ha comentat què és l’anàlisi de viabilitat econòmica i l’eina d’avaluació i ha donat consells perquè els nois i noies puguin preparar el pla de viabilitat del seu projecte de manera adequada. En una tercera sessió, els grups de treball presentaran el seu pla per revisar-lo.

A les sessions, els nois i noies han participat de forma molt activa, amb preguntes i idees i, en paraules de les professores, han estat força motivats.

ASCASUD agraïm a les professores l’oportunitat i estem molt contents de col·laborar amb l’Institut i, amb el nostre petit gra d’arena, en la formació de les noves generacions. Esperem que es pugui repetir en propers cursos,

ASCASUD desitgem molt d’èxit en les futures carreres dels i les alumnes que acaben enguany.