ASCASUD celebra la seva assemblea de tancament d’any

A les instal·lacions de Tarragona Impulsa a la Tabacalera, els sèniors d'ASCASUD es van reunir per fer la seva assemblea

El passat 30 de novembre, els sèniors d’ASCASUD vam celebrar la nostra tradicional assemblea de tancament d’any i de celebració d’inici del període de Nadal.

  • A l’assemblea vam donar la benvinguda formal a Joaquim Via com a Sènior assessor d’ASCASUD. Quim és economista, llicenciat en dret, diplomat en direcció d’empreses per IESE i ha treballat com analista de riscos en banca i en consultoria de temes financers per a empreses. A més, ha estat al consell social de la URV. Amb la seva experiència, Quim serà un bon recurs per als nostres assessorats. Val a dir que el present any s’han incorporat 3 persones com a sèniors d’ASCASUD i una quarta s’incorporarà el proper gener.
  • Vam comentar les novetats de l’associació i de les entitats amb qui mantenim una col·laboració per mentoria i formació empresarial. Entre les novetats està que hem aconseguit finançament de Microbank, dins del conveni de col·laboració amb aquesta entitat, per a un projecte que assessorem sota el paraigües de Cambrils Emprèn.
  • Per primer cop en la nostra història estem assessorant un projecte en anglès amb una persona vinguda fa poc de l’estranger.
  • Vam comentar també que estem mantenint converses amb el departament de Promoció econòmica, Innovació i Ocupació de l’Ajuntament de Reus per tal de poder col·laborar per fer mentoria i formació empresarial.
  • En el capítol de finances, ASCASUD es troba en una situació bastant sanejada gràcies a l’estricte control de despeses i als diferents ingressos que anem tenint. La tresoreria permet completar any i afrontar el proper amb una certa tranquil·litat.
  • L’activitat en nous projectes té una lenta recuperació respecte al període anterior a la pandèmia, amb un nombre de projectes iniciats el 2023 bastant inferior.
  • Joan Pescador va fer una molt interessant presentació del seu projecte de Rallies virtuals que estem assessorant, La presentació va captar l’atenció dels presents amb multitud de preguntes i suggeriments.
  • Per acabar, Montse Llop, tècnica responsable d’emprenedoria de Tarragona Impulsa, ens va fer una presentació del seu departament, les demandes dels seus assessorats i les activitats que actualment desenvolupen. ASCASUD manté un conveni de col·laboració amb Tarragona Impulsa per fer mentoratge dels projectes de preincubació Explorer i d’emprenedoria en general.

Volem agrair a Tarragona Impulsa per la seva amabilitat al cedir-nos un espai a la Tabacalera per realitzar la nostra assemblea i, en particular, a Montse Llop per la seva presentació i acompanyar-nos en la resta de la jornada.